Az FA-FERI Kft. története 1991 januárjában indult, mindössze egy fővel, ahol faipari termékek gyártásával és faipari alap- és segédanyagok forgalmazásával foglalkoztunk. Az alapító személyes ambíciója, az igény a magasabb minőségű szolgáltatások iránt, az egyedi előállítású termékek iránti növekvő kereslet, valamint a bútorgyártó vállalkozások beszállítóivá válásának lehetősége hajtotta előre a vállalkozást.

Az első nehézségek leküzdése után kihasználva a hitel lehetőségét és saját anyagi forrásokat felhasználva, 1996 júliusában átalakultunk, és megszületett a FA-FERI Kft. A vállalkozás kezdetben egyetlen faipari szakemberrel, évtizedes tapasztalattal rendelkező tulajdonossal működött, de az idő előrehaladtával a létszám fokozatosan növekedett.

Kiemelkedő szakértelmünk révén sikerült széles körű ismertséget szerezni, és nagyüzemek beszállítójává válni. Megrendelőink körét folyamatosan bővítettük, és egyre nagyobb bizalommal fordultak hozzánk.

A bizalom megszerzésében és megtartásában kulcsszerepet játszott az, hogy folyamatosan fejlesztettük a termékeinket, hogy megfeleljünk a vevőink növekvő igényeinek és elvárásainak.

Az első időkben saját kis telephellyel működtünk, de a vállalkozás fejlődésével szükségessé vált egy nagyobb, modern telephely kialakítása. Az eredeti házi készítésű gépeinket a legkorszerűbb munkagépekkel cseréltük le, és bővítettük a szállítóeszközök flottáját. A dolgozók létszámát 115 főre növeltük, hogy egyre jobb szociális feltételeket biztosítsunk nekik.

A fejlődésünk alapja

  • Folyamatos tudásbővítés.
  • Rugalmas alkalmazkodás az üzleti környezethez.
  • Minőségi munka biztosítása.
  • Megrendelői elvárások és igények figyelemmel követése.
  • Piaci információk gyűjtése és értékelése.
  • Elkötelezettség a minőségi munka és változásokban való rugalmas alkalmazkodás iránt.
  • Magas színvonalú faipari termékek és szolgáltatások nyújtása ügyfeleknek.

A FA-FERI Kft. továbbra is az önök szolgálatára áll, hogy magas színvonalú faipari termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Arkopa
Falco
Kaindl
Kronospan
Forest
Blum
Nettfront