A fenntartható jövőért!

Cégünk, a Fa-Feri Kft., fontosnak gondolja a környezetvédelmet, és elkötelezett abban, hogy felelősségteljes módon gazdálkodjon a természeti erőforrásokkal.


Tevékenységünk szorosan kapcsolódik a következőkhöz

A fa hulladék kezelése, ahol fontos számunkra a fa mint nyersanyag gondos kezelése és a hulladékválogatás folyamatában való kiemelkedése. A körforgásban való részvételünk a fenntarthatóság jegyében történik, lehetővé téve a felhasznált anyagok újrahasznosítását. A FALCO REC Kft. által begyűjtött famaradékokat és újrahasznosított fát használ fel a FALCO Zrt. ahhoz, hogy kiváló minőségű megmunkált faforgácslap terméket állítson elő, így biztosítva a körforgást!

Az aktív részvételünk a szelektív hulladékgyűjtésben erősíti környezetvédelmi erőfeszítéseinket, hozzájárulva a fenntartható gyakorlatokhoz.

Korszerű napelem rendszerünk csökkenti ökológiai lábnyomunkat és tiszta energiaforrást biztosít üzemünk számára. Minden hulladéktermékünk saját modern technológiai berendezéseken szortírozásra és újrahasznosításra kerül, biztosítva a fenntartható fahasználatot.

A Fa-Feri Kft. így járul hozzá ahhoz, hogy a fa, mint szűkös nyersanyagforrás, kiemelt figyelmet és megbecsülést kapjon, a fenntartható jövő építéséért.

Arkopa
Falco
Kaindl
Kronospan
Forest
Blum
Nettfront