Nagykereskedelem

Cégünk kiemelkedő minőségű fatermékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, akik között fa- és bútoripari vállalkozásoktól kezdve lakossági vásárlókig számos különféle ügyfélkör található. A Fa-Feri Kft Magyarország egyik legjelentősebb nagykereskedelmi laminált lap forgalmazója a Kronospan csoportnak. Kínálatunkban FALCO, Kronospan, Kaindl termékek széles választéka megtalálható. Ezek mellett a törökországi Arkopa fényes és matt pvc és akril bevonatú lapokból is jelentős készlettel rendelkezünk.

Termékeink között megtalálhatók még: különböző rétegelt lemezek, furnéros forgácslapok, táblásított lapok.

Cegléden, másik telephelyünkön, jelenleg 3000 négyzetméteren a FALCO, Kronospan, Kaindl és az Arkopa gyártók laptermékeivel, készletről szolgájuk ki partnereinket.

Az automatizált rendszernek köszönhetően a közel 80 kilogrammos lapok mozgatása és szortírozása így könnyedén megoldott.

Kiskereskedelem, asztalosok boltja

A Fa-Feri Kft. üzletében lakossági ügyfeleink számára elérhetőek azok az alapanyagok, amelyekre szükségük van asztalosprojektjeik megvalósításához. Az egyedi igények kielégítése érdekében teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szívesen segítünk a vásárlóknak abban, hogy megtalálják azokat az alapanyagokat és kiegészítőket, amelyek leginkább megfelelnek elképzeléseiknek.

Bútorkellékek

FALCO

FALCO

Kronospan

Kronospan

Kaindl

Kaindl

Arkopa

Arkopa

Forest

Forest

Blum

Blum

Nett-Front

Nett-Front

Arkopa
Falco
Kaindl
Kronospan
Forest
Blum
Nettfront