A projekt címe: A FA-FERI Kft üzleti folyamatainak modernizálása
A szerződött támogatás összege:13 353 768 Ft
A támogatás mértéke: 40%+50%
VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 13.353.768,- Ft
VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL ÖSSZEGE: 16.692.211,- Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

A bevezetésre kerülő iWise vállalatirányítási rendszer teljesen felváltotta a cégünk által korábban használt mago.net rendszert, mivel az iWise cégünkre szabott funkciói, és moduljai minden elvárásunknak megfelelnek. Az általunk alkalmazásra kerülő rendszer a következő funkcionális területeket fedi le: CRM/értékesítés, gyártás, kontrolling, logisztika, munkaügy, iratkezelés.

Fontos számunkra, hogy a bevezetésre kerülő rendszer pontosan vegye figyelembe vállalkozásunk egyedi szempontjait és elvárásait. Ezért a modulokat úgy választottuk ki, hogy a már meglévő munkafolyamatainkhoz kapcsolódjanak.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében veszünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

A fejlesztés célja a cégünk folyamatainak egyszerűsítése, automatizálása valamint digitalizálása, amellyel áttekinthetővé válik a vállalat működése és segítséget nyújt az üzleti döntések meghozatalában.

A projekt keretében hálózati és hardver eszközök szereztünk be, melyek a rendszer kiépítését és megfelelő használatát segítik.

A projekt befejezési dátuma: 2019.12.19.

 

 

Arkopa
Falco
Kaindl
Kronospan
Forest
Blum
Nettfront