CNC felsőmarógépA házi készítésű gépeket a fejlődésünk ütemében a legkorszerűbb munkagépekre cseréltük, CNC vezérlésű felsőmarógépeket, lapszabász gépeket, élfóliázó gépet, számítógép vezérelt  5 fejes gyalugépeket, valamint szállító eszközöket vásároltunk.

Robotvezérlésű felsőmarógépeinkkel a szériatermékek marásától kezdve, a legbonyolultabb, legösszetettebb feladatokat, a bútor és ülőgarnitúra prototípusok készítésétől, a szállodabútorok összefúrásán át, az egyedi tömörfa és rétegelt lemez megmunkálásokat is képesek vagyunk minőségi módon elkészíteni!

Munkatársaink maximális koncentrációval és odafigyeléssel, valamint a késztermék iránti szeretettel és tisztelettel végzik feladatukat, ami a minőségi gépek használatával együtt gyors és precíz munkát eredményez!

Számítógépes szoftvereinkkel a legbonyolultabb tervezéseket, beépítési rajzokat, programokat is el tudunk készíteni.

Programozóink és munkatársaink is magasan képzett szakemberek, akik a kihívásokat keresik még a legalapvetőbb feladatok elkészítse során is.

Cégünk szakmai irányítását, komoly szakmai múlttal rendelkező okleveles faipari mérnök szakemberek, illetve egy mérnök informatikus kolléga végzi. Nevükhöz komoly kül- és belföldi projektek megvalósítása, levezénylése kötődik.

 

CNC lapszabászat

A CNC lapszabász és élfóliázó gépünk segítségével a külföldi (holland, német, ausztriai) szállodapiacot is megfelelő minőségű bútoralapanyaggal, és kész szálloda berendezéssel tudjuk ellátni.

 

Nagy figyelmet fordítunk a szabás minőségére, a kihozatal optimalizálására, a hulladék minimálisra csökkentésére, és emellett nem szabad figyelmen kívül hagynunk azt a több száz táblás napi szabásmennyiséget is, amit képesek

vagyunk ezzel a gépünkkel elvégezni.

Természetesen a mennyiség semmilyen módon nem mehet  a minőség rovására!

 

 

élfóliázóLapszabászat után a lapanyagot közvetlenül szállítjuk az élfóliázó gép mellé, ezzel megelőzve azt, hogy bármilyen külső sérelmi nyom keletkezzen a készre szabott alapanyagon, így a selejtképződés, a minimálisra csökkenthető.

Élfóliázó gépünkkel mind a lakossági, mind a széria élzárást igyekszünk a legmagasabb elvárásoknak megfelelően elkészíteni, a lapalkatrész gyenge minőségű élzárását a minimálisra csökkenteni!

Ezért is vagyunk kizárólag olyan beszállítókkal kapcsolatban mind Magyarországon, mind külföldön, akik a legjobb minőségű alapanyagot tudják számunkra, és vevőink számára biztosítani, illetve panasz és hibás anyag érkezése esetén reklamcióval tudunk élni feléjük!

 

Számítógép vezérelt keményfa megmunkáló gépsorunkkal az alapvető gyalulási és marási feladatoktól kezdve, a legbonyolultabb, legprecízebb megoldást igénylő munkákig, bármit képesek vagyunk tökéletes minőségben előállítani!

Munkatársaink éppen úgy, mint a vezetőség arra törekszik, hogy az elvégzett munka, legyártott alapanyag és késztermék tökéletes, kifogástalan minőségben kerüljön a megrendelő birtokába!